Grovt tunnbröd bakat med fullkornsmjöl av råg.
Njut av tunnbrödet precis som du vill – som en härlig smörgåsrulle, gör en extra delikat pizza med brödet som botten, pensla med olja och tillsätt örtkryddor för att sedan grädda i ugn till knapriga crisps eller använd den helt enkelt som ett välsmakande bröd till maten. Smaklig måltid!
• 100% veganskt
• Laktosfritt
• Nyckelhålsmärkt
• Inget tillsatt socker
• 61% fullkorn
Vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL, FULLKORNSVETEMJÖL, VETEMJÖL, VETEGLUTEN, rapsolja, BAKMALT (KORN), salt (klumpförebyggande medel), jäst, KORNMALT (> 0,1%)
GLUTEN (VETE, RÅG, KORN)
Antal: 5 st
Nettovikt: 320 g
Hållbarhetstid:
5 dagar i rumstemperatur
3 månader i frys