Liba® Pizza – grönkål och parmesan

Grönkål och parmesan pizza på Liba® Bröd

1 portion
Ingredienser:
1 st Liba Bröd Original
1 tsk olivolja
1 st vitlöksklyfta
2 dl grönkål
1 krm svartpeppar
1 krm salt
1 msk créme fraiche
1 1/3 dl parmesan
1 tsk citronsaft
1 msk parmesanflarn

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 230°C
2. Skölj grönkålen noga innan du steker den. Häll i olivolja, vitlök och grönkål i stekpannan. Tillsätt därefter salt och peppar.
3. Bred créme fraiche jämnt över brödet innan du häller över 1 dl parmesan. Lägg därefter på den steka grönkålen, och sedan resten av parmesanen.
4. Grädda pizzan i mitten av ugnen på galler med bakplåtspapper i 5-6 minuter, eller tills dess att brödet fått en gyllenbrun färg.
5. Ta därefter ut pizzan och häll över citronsaften.