Grovt tunnbröd bakat med fullkornsmjöl av råg.
Njut av tunnbrödet precis som du vill – som en härlig smörgåsrulle, gör en extra delikat pizza med brödet som botten, pensla med olja och tillsätt örtkryddor för att sedan grädda i ugn till knapriga crisps eller använd den helt enkelt som ett välsmakande bröd till maten. Smaklig måltid!
• 100% veganskt
• Laktosfritt
• Nyckelhålsmärkt
• Inget tillsatt socker
• 61% fullkorn
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG (24%), fullkornsmjöl av VETE (21%), VETEKLI, VETEMJÖL, VETEGLUTEN, rapsolja, KORNMALT, jäst, salt, RÅGMJÖL.
Gluten (vete, råg, korn)
Antal: 5 st
Nettovikt: 320 g
Hållbarhetstid:
5 dagar i rumstemperatur
3 månader i frys