Tabboule

Ingredienser:

Bulgur                                          1dl

Persilja                                        500g

Torkad, smulad mynta                  2msk

Citronsaft                                    1,5dl

Gullök                                           1st

Tomater                                        5st

Olivolja                                         1dl                      

Salt

Stark paprikpulver

Tillagning:

Blötlägg burguln i ca 10 minuter, finhacka persiljan löken och, tomaterna.

Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och paprikapulvret

 

Tid                                                                                 Portioner

ca 25-30 minuter                                                                   4

 

Bookmark and Share

 

Kommentarer

Sara2011-09-02 12:12:36

Oh, tack så mkt!

Det ser jättegott ut/Magdalena2012-02-08 13:29:43

Skall prova

ali baba2012-05-07 00:03:48

ohh tack dickheads

Miralda2013-08-22 17:50:02

Prova det och bjöd kompisar på det. De tyckte att det var jättegott. tack för recepten.

Jag med2014-05-28 15:49:15

Har du färsk mynta, ta ungefär dubbelt så mycket som torkad.

 

Kommentera







Pizza på liba-bröd!
Klicka här fär att få vet mer!
Hos oss använder vi bara de allra finaste råvarorna!